Ripple

Sælg Ripple nemt, sikkert og hurtigt

Hos Bitinvestor har vi gjort det nemt at sælge Ripple.

Så snart du har afsendt dine Ripple til den kryptovaluta adresse som vi giver dig ved salgsvinduet, igangsætter vi en bankoverførsel. Du modtager altid dine penge inden for 2 hverdage.

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, så sidder vi klar i vores livechat alle ugens dage!

Hvordan sælger du Ripple?

Vælg hvor mange Ripple du vil sælge

Udfyld dine oplysninger samt konto- og reg. nummer

Modtag dine penge efter 1-2 hverdage

Hvorfor sælge hos Bitinvestor?

card icon

Lokal bankoverførsel

Vi sender dig en almindelig bankoverførsel i DKK og du modtager pengene efter 1-2 hverdage.

support icon

Dansk livesupport

Vi sidder klar i livechatten alle dage fra 08:00 til 20:00 eller på kontakt@bitinvestor.dk.

time icon

Hurtig udbetaling

Vi igangsætter en bankoverførsel så snart vi modtager din kryptovaluta.

Secure icon

Reguleret af Finanstilsynet

Bitinvestor er reguleret af det danske finanstilsyn og opfylder alle krav.

Lær om Ripple

Hvorfor vælge Ripple?

Der er mange årsager til at folk gennem årene har investeret eller handlet med Ripple. Mange folk spekulerer i at Ripple netværket og den tilknyttede digitale valuta XRP har potentiale til at revolutionere den måde som finansielle transaktioner behandles på, ved at gøre dem hurtigere og mere effektive, såvel som mere sikre og overskuelige.

Dette kan potentielt føre til at Ripple bliver mere udbredt, hvilket øger værdien af den digitale valuta på sigt, i takt med at flere og flere får øjnene op for mulighederne. Derudover kan nogle mennesker blive tiltrukket af teknologien bag Ripple og de potentielle anvendelser af netværket, som f.eks. at muliggøre internationale pengeoverførsler i realtid.

En af de store fordele ved Ripple, er den positive indstilling mange banker og finansielle institutioner har til valutaen. Det giver en særlig tryghed at disse anerkendte virksomheder har blåstemplet Ripple, ligesom det også baner vejen for bred anvendelse i fremtiden.

Folkene bag Ripple har også formået at markedsføre konceptet effektivt, hvilket yderligere har fremskyndet folks brug og accept af denne kryptovaluta, noget der igen kan forårsage bredere anvendelse, og dermed højere kurser.

Ripples historie

Ripple protokollen blev i 2012 designet til at være et hurtigere, billigere og mere pålideligt alternativ til eksisterende betalingsnetværk såsom SWIFT der anvendes af mange banker over hele verden.

Ripple anvender en distribueret ledger teknologi, kaldet RippleNet, til at lette globale pengeoverførsler og muliggøre behandling af transaktioner i realtid. RippleNet er baseret på et netværk af uafhængigt validerende servere, der opnår konsensus om tilstanden på den gældende ledger.

Ripple er blevet vedtaget af en række finansielle institutioner og betalingsudbydere og anvendes af virksomheder som MoneyGram og American Express til grænseoverskridende betalinger.

Virksomheden har også udviklet deres egen digitale valuta kaldet XRP, som bruges til at lette transaktioner på Ripple netværket, og som man altså frit kan sende og modtage på tværs af landegrænser. XRP er den tredjestørste kryptovaluta i forhold til markedsværdi, efter Bitcoin og Ethereum.

Hvem står bag Ripple?

Ripple blev oprettet i 2012. Teknologien blev udviklet af et firma kaldet Ripple Labs, som har hovedkvarter i San Francisco, Californien. Virksomheden blev grundlagt af en gruppe af teknologi- og finanseksperter, herunder CEO Chris Larsen og CTO Jed McCaleb.

Målet for Ripple Labs er at muliggøre hurtige og billige globale betalinger ved hjælp af Blockchains teknologi og den digitale valuta XRP. Ripple Labs har partnerskaber med en række finansielle institutioner og betalingsudbydere, og Ripple netværket bruges af disse virksomheder til at afvikle transaktioner hurtigt og effektivt.

Virksomheden arbejder også på at udvikle andre anvendelsesmuligheder for Ripple netværket, f.eks. at muliggøre internationale pengeoverførsler i realtid.

Hvad gør Ripple unik?

Ripple er en unik kryptovaluta, fordi den ikke er baseret på den samme underliggende teknologi som de fleste andre kryptovalutaer, såsom Bitcoin og Ethereum. I modsætning til disse andre kryptovalutaer, som er baseret på Blockchain teknologi, bruger Ripple en anden teknologi kaldet “Ripple Protocol Consensus Algorithm” (RPCA) til at validere transaktioner.

Dette gør Ripple anderledes på en række forskellige måder, herunder dens hastighed der betyder at en overførsel på netværket ofte kan bekræftes på 5 sekunder.

Samtidig tilbyder Ripple også en yderst effektiv måde at skalere systemet i fremtiden, og så har Ripple Labs med XRP og deres RPCA algoritme fokus på at levere et globalt betalingsnetværk til finansielle institutioner.

Ripple netværket understøtter derfor heller ikke blot handel med XRP, men kan også benyttes til FIAT valuta, eksempelvis amerikanske dollars eller britiske pund.

Ofte stillede spørgsmål

Hurtigst muligt!

Hvis du har købt kryptovaluta sender vi dine kryptovaluta straks efter din betaling.

Det tager dog 1-2 hverdage med bankoverførsel.

Hvis du har solgt kryptovaluta sender vi dig dine penge efter 1 bekræftelse på blockchainen af din transaktion. Det tager sjældent mere end 30 minutter. Derefter er det et spørgsmål om, hvor hurtig din bank er om at modtage bankoverførsler – Typisk inden for 1 hverdag.

Kursen du ser på salgs- og købsiden er den nuværende kurs, som du ville modtage hvis vi modtog din overførsel lige nu. Eftersom bankoverførsler ikke er øjeblikkelige låses kursen først idet vi modtager pengene.

Ved salg af kryptovaluta fastlåses prisen idet den første bekræftelse af transaktionen sker. Det tager sjældent mere end 30 minutter. Under ’transaktioner’ kan du se kursen du har betalt/fået for dine kryptovaluta. Vi sender ligeledes en kvittering på e-mail med kursen.

Læs vores instruktioner til at oprette en wallet hvor vi guider dig igennem, hvordan du nemt og sikkert kan opbevare dine coins og hvordan du finder din kryptovaluta ”adresse”!

Vi anbefaler, at du opretter din egen ”wallet”. Med en kryptovaluta wallet som du selv opretter vil du selv holde det man kalder sin ”private key”. Med en private key kan du til enhver tid gendanne din wallet – Det betyder, at selv hvis din computer brænder ned, kan du let få adgang til dine coins.

Vi har lavet en video-guide her til, hvordan man nemt kommer igennem screeningen – Det åbner op for højere betalingsgrænser, så du lettere kan lave større investeringer i krypto-markedet. Det tager normalt under 5 minutter at klare.

Skulle du have nogle problemer med processen, sidder vi klar til at svare på eventuelle spørgsmål i vores livechat. Identitetskontrol er blevet implementeret for at undgå hvidvask.

Typisk beskattes normalvis ved fortjeneste af kryptovaluta som ’Anden personlig indkomst’ og tab som ’Øvrige lønmodtagerudgifter’ . Der har dog været tilfælde, hvor fortjeneste er beskattet på anden vis. Vi anbefaler, at du sætter sig ind i sagerne og læser Skats regler.

Vi gør det nemt og overskueligt for dig at indberette for og bogføre køb og salg af kryptovaluta. I slutningen af året sender vi en oversigt af dine handler samt en guide til hvorledes du indberetter dem.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål i livechatten her. Derudover kan vi kontaktes på e-mail på kontakt@bitinvestor.dk, hvor vi ligeledes vil hjælpe dig hurtigst muligt!