Om Bitinvestor

Connected blogs

Det skal være nemt og
sikkert at komme igang

Bitinvestor er kommet til verden efter begge stiftere blev frustreret med udbuddet af danske udbydere, hvad angår køb og salg af kryptovaluta.

Der var sjældent nok kryptovalutaer tilgængelige, ofte til for høje gebyrer og standarden for datasikkerhed var ikke en høj prioritet.

Det skulle der laves om på.

 

calendar icon

Grundlagt i 2021

bitcoin icon

Understøtter 10 kryptovaluaer

Sikkert, nemt og reguleret

Bitinvestor teamet har skabt en reguleret platform, som gør det overskueligt at eksponere sig over for kryptovaluta, og har datasikkerhed som førsteprioritet, hvor al personfølsom data er krypteret og utilgængelig fra udefrakommende.

Derudover er der et bredt udvalg af betalingsmetoder så kunder ikke behøver at skulle lave en bankoverførsel. Transaktionerne laves i danske kroner så vores brugere ikke skal betale dyre domme i vekselsgebyrer.

card icon

Stort udvalg af betalingsmetoder

support icon

Dansk livesupport

time icon

Hurtig udbetaling

Secure icon

Reguleret af Finanstilsynet

Security icon

Bitinvestor teamet

Thomas Franklin

Thomas Franklin

CEO & Co-founder

Med en baggrund inden for tech og startups har Thomas i de sidste 6 år arbejdet med kryptovaluta – inden for produktudvikling, revision og software-implementering. I samme periode har Thomas skabt erfaring med betalingsinfrastruktur og bankindustrien.

Livret: Chilli Con Carne

Jonathan Bau

Jonathan Bau

CTO & Co-founder

Med baggrund inden for digital udvikling har Jonathan været som CTO i forskellige virksomheder. Jonathan’s ekspertise er inden for cybersecurity samt full stack development. Han har haft kendskab og bygget kryptovaluta-applikationer siden 2017.

Livret: Pizza