Handelsbetingelser

Bitinvestor

Bitinvestor.dk ejes og opereres af BitInvestor ApS, Rosbjergvej 22A, 8220, Brabrand. CVR: 42865397

Under 18

Enhver kunde under 18 skal have sine forældre til at udføre handlen, på vegne af dem selv, for at handle med kryptovaluta hos Bitinvestor.

Ordre

At oprette en ordre er en anmodning om at få et tilbud fra Bitinvestor. Vi fremsender derefter et tilbud på køb/salg af kryptovaluta. Tilbuddet og kursen af ordren er først bindende idet Bitinvestor modtager din betaling, medmindre andet er aftalt.

Betalingen anses som modtaget når DKK fra bankoverførslen er tilgængelig på vores bankkonti, at betalingen med andre betalingsmetoder er gennemført og efter 1 bekræftelse fra blockchainen ved salg af kryptovaluta.

Ordren anses som udført når Bitinvestor har udbetalt kryptovaluta eller DKK fra ordren, hvorefter en kvittering for handlen fremsendes per e-mail.

Kursfastsættelse

Kursen/prisen som ses på købs- og salgs-siden er blot vejledende. Eftersom prisen vil ændre sig fra du finder købs- og salgs-siden vil du modtage din handel med en anden kurs grundet volatilitet på kapitalmarkedet. Denne kursfastsættelse finder sted så snart Bitinvestor modtager din betaling og vil fremgå på en kvittering for handlen, hvilken fremsendes per e-mail.

Anvarsfraskrivelse

Vi fraskriver os al ansvar i tilfælde af eventuel tab i tilfælde af, at din handel ikke er gennemført inden for et specifikt tidsrum.

Efter endt handel er ansvaret for opbevaring samt sikkerhed for dine kryptovaluta i dine hænder. Vi tager intet ansvar for tab af kryptovaluta efter en kunder måtte have handlet hos Bitinvestor ApS.

Markedet for kryptovaluta er volatilt. Vi tager intet ansvar i tilfælde af tab af markedsværdi af dine kryptovaluta. Enhver kryptovaluta eller andet produkt på kapitalmarkedet kan blive værdiløs.

Vi rådgiver ikke om skat, indberetter ikke køb/salg til skat og tager intet ansvar hvad angår skattekrav eller gældende rådgivning på området om beskatning af kryptovaluta.

Anti-hvidvask

Bitinvestor følger hvidvaskloven fra Finanstilsynet samt EU-direktivets EU5AMLD. Dette gøres for at forebygge hvidvask og terrorfinansiering.

Derfor forebeholder vi os retten til at anmelde kunder til de relevante myndigheder hvis en mistake om risiko for hvidvask eller terrorfinansiering bemærket af Bitinvestor finder sted.

For at skabe et sikkert, reguleret og trygt miljø at handle med kryptovaluta kontrollerer vi din identitet ved identitetskontrol.  Al information under denne kontrol behandles og opbevares ikke af Bitinvestor ApS, men istedet tredjeparten Sum and Substance Ltd. Læs nærmere om deres databehandling og fremgangsmåde ved kontrol af danske kunder her.

Gebyr

Bitinvestor tager et gebyr på 1.9% af ordrens beløb ved bankoverførsel og 2.9% af ordrens beløb ved alle andre betalingsmetoder. Gebyret fratrækkes før veksling.

Reservation af beløb

Ved anvendelse af betalingskort, debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb der handles for. Dette beløb er reserveret indtil webshoppen, har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/ydelsen.

Fortrydelsesret

Ved brug af Bitinvestor er der tale om en finansiel tjenesteydelse, hvor produkternes pris afhænger af udsving på kapitalmarkedet, hvilket Bitinvestor ingen indflydelse har på.

Skulle du dog fortryde købet/salget du har gjort, bedes du kontakte os via vores livechat på hjemmesiden. Såfremt, at Bitinvestor på kontakttidspunktet ikke har modtaget din overførsel vil vi gøre vores bedste for at annullere ordren og tilbageføre din overførsel. Vi har dog ingen garanti for at kunne imødekomme retuneringer, hvorfor der ikke er nogen fortrydelsesret på handler hos Bitinvestor.dk

Privatlivspolitik

Bitinvestor følger GDPR reglerne – Derfor kan du også skrive til os på kontakt@bitinvestor.dk og bede os slette al data vi har opbevaret om dig og din profil. Oplys os blot om det telefonnummer og den e-mail du har brugt ved køb på vores hjemmeside.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Lovvalg

Enhver tranasaktion/handel indgået med bitinvestor.dk er underlagt dansk ret.