USDT

Køb USDT nemt, sikkert og hurtigt

Ønsker du at handle med USDT, også kendt som Tether? Den stabile kurs på USDT og den store handelsvolumen har gjort Tether til den førende stablecoin på markedet blandt folk der handler kryptovaluta.

Hos Bitinvestor.dk kan du nemt og hurtigt få adgang til handel med USDT, og vi tilbyder nogle af markedets bedste kurser, laveeste gebyrer og kundeservice alle ugens dage.

Vælg frit mellem MobilePay, Kreditkort, Google Pay, Apple Pay eller Bankoverførsel når du skal handle, velvidende om at dine penge er i sikre hænder, da vi er underlagt Finanstilsynets tilsyn.

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, så sidder vi klar i vores livechat alle ugens dage!

Hvordan køber du USDT?

Vælg hvor meget du vil købe i Danske kroner

Udfyld dine oplysninger og din USDT adresse

Modtag dine USDT indenfor få minutter

Hvorfor købe hos Bitinvestor?

card icon

Stort udvalg af betalingsmetoder

Betal sikkert med MobilePay, Visa, Mastercard, Google Pay, Apple Pay eller Bankoverførsel og modtag dine kryptovalutaer på få minutter.

support icon

Dansk livesupport

Vi sidder klar i livechatten alle dage fra 08:00 til 20:00 eller på kontakt@bitinvestor.dk.

time icon

Hurtig udbetaling

Du vil modtage dine Bitcoin få minutter efter vi har modtaget din betaling.

Secure icon

Reguleret af Finanstilsynet

Bitinvestor er reguleret af det danske finanstilsyn og opfylder alle krav.

Lær om USDT

Hvorfor vælge USDT?

Der er flere grunde til at overveje USDT. Men den absolut primære grund må siges at være det faktum at USDT er en stabil digital valuta, der er knyttet til værdien af den amerikanske dollar, og altså følger kursen tæt.

Denne stabilitet kan være nyttig for brugere, der ønsker at undgå den volatilitet, der ofte er forbundet med andre digitale valutaer. Derudover er USDT bygget oven på Bitcoin netværkets Blockchain, hvilket giver et højt niveau af sikkerhed og gennemsigtighed.

Dette kan være tiltalende for brugere der sætter pris på disse funktioner i en digital valuta. Hvis du har planer om at skulle handle med valutaen som betalingsform, kan det være en god idé at vælge USDT, da du her er sikret værdien ikke lige pludseligt ændrer sig alt for meget, som eksempelvis Bitcoin eller Ethereum er kendt for at kunne gøre.

USDTs historie

Tether er bygget på principperne bag Mastercoin, der var en protokol skabt til Bitcoin i 2012.

USDT (Tether) blev først udstedt i 2014 af Tether Limited, et selskab, der er registreret på De Britiske Jomfruøer. Ideen bag USDT var at skabe en digital valuta, der ville være knyttet til værdien af den amerikanske dollar, så brugerne kunne handle med en stabil og pålidelig valuta uden at bekymre sig om svingende kurser på markederne.

Allerede året efter lanceringen, altså i 2015 blev Tether accepteret på Bitfinex børsen, og har siden da haft stærk tilknytning til virksomheden i forhold til direktører og ansatte på tværs af de to grupper.

I takt med udviklingen af USDT er der kommet flere valuta tokens til rådighed, heriblandt Japanske Yen, Europæiske Euro, men også andre digitale tokens, såsom TRC20 token til TRON netværket. Og i 2019 overgik USDT faktisk Bitcoin i handelsvolumen.

Hvad er USDT?

USDT (Tether) er en digital valuta, der er knyttet til værdien af den amerikanske dollar. Den er designet til at opretholde en stabil værdi, så 1 USDT altid svarer til 1 USD. USDT udstedes af Tether Limited, og den er bygget oven på Bitcoins Blockchain, ved hjælp af Omni Layer Protocol.

Værdien af USDT opretholdes ved at holde en tilsvarende værdi af valutaen i fysiske reserver, såsom amerikanske dollars eller andre aktiver, og denne reserve administreres altså af Tether Limited.

Det har medført en bred brugerskare af både privatpersoner, såvel som større virksomheder, da Blockchain teknologien er med til at gøre det nemt og sikkert at foretage transaktioner, uden at risikere store prisudsving.

Omni Layer Protocol er en platform til udvikling og brug af decentrale applikationer (dApps) oven på Bitcoins Blockchain. Det giver brugerne mulighed for at oprette og handle brugerdefinerede digitale aktiver, kendt som tokens, ved hjælp af Bitcoin blockchain som en sikker og gennemsigtig hovedbog (ledger).

Omni Layer Protocol er open source og decentraliseret, hvilket betyder at alle kan bruge den til at skabe deres egne tokens og dApps. Den understøtter samtidig smart contracts, altså automatiserede kontrakter der bliver udført under visse betingelser, og hvor vilkårene for aftalen mellem køber og sælger skrives direkte ind i kildekoden kontrakten.

Det betyder at du eksempelvis kan sende USDT for en brugt vare du ønsker at købe online, og så først frigive beløbet når varen er blevet registreret af omdeleren. Omvendt kan sælgeren også sikre sig at du rent faktisk har tænkt dig at betale for dine varer, siden pengene står og venter på at pakken bliver scannet på posthuset eller leverandøren for eksempel.

Hvem står bag USDT?

Brock Pierce, Craig Sellars og Reeve Collins er kendt som de oprindelige udviklere af Tether, altså USDT, som i første omgang blev kaldt Realcoin. USDT var en af de første såkaldte stablecoins med formålet om at holde værdien 1:1 i forhold til den amerikanske dollar.

I dag bliver USDT administreret af virksomheden iFinex Inc, der har hovedkvarter i Hong Kong, og som også ejer børsen Bitfinex. I dag er den administrerende direktør JL van der Velde, og ledelsen består derudover af Giancarlo Devasini, Stuart Hoegner, Paolo Ardoino, Leonardo Real og Claudia Lagorio.

Hvad gør USDT unik?

USDT er unik idet det var verdens første stablecoin, og så er det samtidig også en af de absolut største spillere på kryptovaluta markedet når man kigger på den samlede markedsværdi og handelsvolume.

I modsætning til de fleste andre digitale valutaer, bliver værdien af USDT også sikret i form af fysiske aktiver, altså en pengereserve der garanterer at alle der investerer eller handler med USDT er sikret deres penge i form af fysisk valuta.

En anden unik egenskab ved USDT er det faktum at det er en såkaldt centraliseret valuta med til at skabe en vis sikkerhed, idet Tether Limited har beføjelser og mulighed for at indgribe ved mistænkelig aktivitet, for eksempel i forbindelse med kriminalitet og hvidvask af penge.

Det har gjort at USDT også har haft lettere ved at finde store insitutioner der er interesseret i at handle med valutaen.

Ofte stillede spørgsmål

Hurtigst muligt!

Hvis du har købt kryptovaluta sender vi dine kryptovaluta straks efter din betaling.

Det tager dog 1-2 hverdage med bankoverførsel.

Hvis du har solgt kryptovaluta sender vi dig dine penge efter 1 bekræftelse på blockchainen af din transaktion. Det tager sjældent mere end 30 minutter. Derefter er det et spørgsmål om, hvor hurtig din bank er om at modtage bankoverførsler – Typisk inden for 1 hverdag.

Kursen du ser på salgs- og købsiden er den nuværende kurs, som du ville modtage hvis vi modtog din overførsel lige nu. Eftersom bankoverførsler ikke er øjeblikkelige låses kursen først idet vi modtager pengene.

Ved salg af kryptovaluta fastlåses prisen idet den første bekræftelse af transaktionen sker. Det tager sjældent mere end 30 minutter. Under ’transaktioner’ kan du se kursen du har betalt/fået for dine kryptovaluta. Vi sender ligeledes en kvittering på e-mail med kursen.

Læs vores instruktioner til at oprette en wallet hvor vi guider dig igennem, hvordan du nemt og sikkert kan opbevare dine coins og hvordan du finder din kryptovaluta ”adresse”!

Vi anbefaler, at du opretter din egen ”wallet”. Med en kryptovaluta wallet som du selv opretter vil du selv holde det man kalder sin ”private key”. Med en private key kan du til enhver tid gendanne din wallet – Det betyder, at selv hvis din computer brænder ned, kan du let få adgang til dine coins.

Vi har lavet en video-guide her til, hvordan man nemt kommer igennem screeningen – Det åbner op for højere betalingsgrænser, så du lettere kan lave større investeringer i krypto-markedet. Det tager normalt under 5 minutter at klare.

Skulle du have nogle problemer med processen, sidder vi klar til at svare på eventuelle spørgsmål i vores livechat. Identitetskontrol er blevet implementeret for at undgå hvidvask.

Typisk beskattes normalvis ved fortjeneste af kryptovaluta som ’Anden personlig indkomst’ og tab som ’Øvrige lønmodtagerudgifter’ . Der har dog været tilfælde, hvor fortjeneste er beskattet på anden vis. Vi anbefaler, at du sætter sig ind i sagerne og læser Skats regler.

Vi gør det nemt og overskueligt for dig at indberette for og bogføre køb og salg af kryptovaluta. I slutningen af året sender vi en oversigt af dine handler samt en guide til hvorledes du indberetter dem.

USDT, også kendt som Tether, er en kryptovaluta, der er knyttet til værdien af den amerikanske dollar. USDT bruges ofte som en “stablecoin” i handel med kryptovaluta for at bevare stabil værdi i de volatile kryptovaluta markeder.

Man kan købe USDT i Danmark ved brug af en kryptovalutabørs. I Danmark kan man eksempelvis bruge en dansk platform såsom Bitinvestor, der tilbyder køb af USDT med MobilePay, Kreditkort, Google Pay, Apple Pay og Bankoverførsel. Her kan man købe USDT med 1.9% kommission. Investering i USDT indebærer høj risici.

Kursen på USDT til DKK er 7,13 DKK. I de sidste 24 timer er prisen faldet -0%.

USDT er bundet til den amerikanske dollar, så den falder og stiger afhængig af kursen mellem DKK og Dollar.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål i livechatten her. Derudover kan vi kontaktes på e-mail på kontakt@bitinvestor.dk, hvor vi ligeledes vil hjælpe dig hurtigst muligt!