Bitcoin Cash

Køb Bitcoin Cash nemt, sikkert og hurtigt

Hos Bitinvestor har vi gjort det nemt at købe Bitcoin Cash. Du kan købe med MobilePay, Kreditkort, Google Pay, Apple Pay og bankoverførsel. Når du handler på Bitinvestor, modtager du dine Bitcoin Cash inden for få minutter i din Bitcoin Cash wallet.

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, så sidder vi klar i vores livechat alle ugens dage!

Vi sidder klar i livechatten alle dage fra 08:00 til 20:00 eller på kontakt@bitinvestor.dk.

Hvordan køber du Bitcoin Cash?

Vælg hvor meget du vil købe i Danske kroner

Udfyld dine oplysninger og din Bitcoin Cash adresse

Modtag dine Bitcoin Cash indenfor få minutter

Hvorfor købe hos Bitinvestor?

card icon

Stort udvalg af betalingsmetoder

Betal sikkert med MobilePay, Visa, Mastercard, Google Pay, Apple Pay eller Bankoverførsel og modtag dine kryptovalutaer på få minutter.

support icon

Dansk livesupport

Vi sidder klar i livechatten alle dage fra 08:00 til 20:00 eller på kontakt@bitinvestor.dk.

time icon

Hurtig udbetaling

Du vil modtage dine Bitcoin få minutter efter vi har modtaget din betaling.

Secure icon

Reguleret af Finanstilsynet

Bitinvestor er reguleret af det danske finanstilsyn og opfylder alle krav.

Lær om Bitcoin Cash

Bitcoin Cashs historie

Bitcoin Cash kendes også med ticker symbolet BCH, og er en kryptovaluta der er en videreudvikling af Bitcoin, med kildekode der stammer fra den oprindelige udgave, men som er blevet modificeret og ændret for at tillade flere overførsler på Blockchain, med formålet om at reducere tiden det tager for en overførsel, såvel som gebyret associeret hermed.

Udviklerne bag BCH var ikke tilfredse med de høje gebyrer og lange ventetider på overførsler. De så problemet være i måden Bitcoin oprindeligt var designet og udviklet, såvel som idéen om at Bitcoin primært blev anvendt til spekulation, fremfor et betalingsmiddel.

Hvem står bag Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash blev udviklet af et team af udviklere og interessenter i Bitcoin-fællesskabet, som var bekymrede over den oprindelige Bitcoin blockchain skalerbarhed.

Projektet blev ledet af Amaury Séchet, en softwareudvikler og hovedudvikler af Bitcoin ABC, den første software implementering af Bitcoin Cash.

Andre vigtige udviklere i projektet omfatter Shammah Chancellor, Jason B. Cox og Tom Zander. Holdet støttes af et stort fællesskab af frivillige og bidragsydere fra hele verden.

Forskelle og fællestræk mellem Bitcoin og Bitcoin Cash

Bitcoin Cash har den samme indbyggede grænse på maksimum 21 millioner BCH, og skal også udvindes af mining udstyr, ligesom den oprindelige Bitcoin teknologi.

Men de enkelte blokke på Blockchain netværket er blevet forøget i størrelse, for at kunne tillade flere overførsler. Først blev den nye størrelse sat til 8 MB, og i 2022 blev grænsen sat op til hele 32 MB.

Det betyder, at hvor Bitcoin normalt kan behandle ~5 overførsler i sekundet, så kan Bitcoin Cash klare hele 200 på samme tid. Det skærer både tiden gevaldigt ned, men sænker også gebyret, da der nu er mange flere personer til at deles om at betale gebyret pr blok.

På samme måde som Bitcoin, er BCH også anonym, åben for alle og enhver, og da valutaen også benytter Blockchain, kan alle følge med i hver enkelt overførsel, og disse overførsler kan ikke ændres når først de er registreret på Blockchain netværket.

Den digitale møntfod benytter Proof of Work metoden til at udvinde nye blokke på netværket, og gør det derfor svært for enkelte personer eller grupper at overtage kontrollen af netværket.

Hvad gør Bitcoin Cash unik?

På grund af der kun er ændret på en lille række parametre i forhold til Bitcoin, er Bitcoin Cash stadigvæk meget ligesom Bitcoin på de fleste punkter.

Dog er Bitcoin Cash er særligt unik i forhold til størrelsen på blokkene der fungerer på Blockchain netværket, hvilket resulterer i en hurtigere hastighed i forhold til transaktioner, såvel som lavere gebyrer.

Samtidig gør det også hele netværket hurtigere og i stand til at skalere i takt med væksten, hvorimod eksempelvis Bitcoin derimod har sværere ved at holde deres gebyrer nede på samme niveau som Bitcoin Cash.

Hvorfor vælge Bitcoin Cash?

Der er flere grunde til, at nogen vælger at bruge Bitcoin Cash frem for andre kryptovalutaer. En af grundene er, at den har en større blokstørrelse end Bitcoin, hvilket gør det muligt at behandle flere transaktioner pr. blok og potentielt give hurtigere transaktionstider.

Dette kan være særligt nyttigt for webshops, folk der ofte handler online, såvel som andre personer og virksomheder der har brug for at behandle en stor mængde transaktioner jævnligt.

Derudover er gebyrerne for at bruge Bitcoin Cash netværket generelt lavere end gebyrerne for den oprindelige Bitcoin Blockchain, hvilket kan gøre det til en mere omkostningseffektiv løsning for brugerne.

Nogle mennesker kan også foretrække at bruge Bitcoin Cash, fordi den er mere decentraliseret end andre kryptovalutaer, og ikke er underlagt samme grad af kontrol fra en lille gruppe udviklere.

Ofte stillede spørgsmål

Hurtigst muligt!

Hvis du har købt kryptovaluta sender vi dine kryptovaluta straks efter din betaling.

Det tager dog 1-2 hverdage med bankoverførsel.

Hvis du har solgt kryptovaluta sender vi dig dine penge efter 1 bekræftelse på blockchainen af din transaktion. Det tager sjældent mere end 30 minutter. Derefter er det et spørgsmål om, hvor hurtig din bank er om at modtage bankoverførsler – Typisk inden for 1 hverdag.

Kursen du ser på salgs- og købsiden er den nuværende kurs, som du ville modtage hvis vi modtog din overførsel lige nu. Eftersom bankoverførsler ikke er øjeblikkelige låses kursen først idet vi modtager pengene.

Ved salg af kryptovaluta fastlåses prisen idet den første bekræftelse af transaktionen sker. Det tager sjældent mere end 30 minutter. Under ’transaktioner’ kan du se kursen du har betalt/fået for dine kryptovaluta. Vi sender ligeledes en kvittering på e-mail med kursen.

Læs vores instruktioner til at oprette en wallet hvor vi guider dig igennem, hvordan du nemt og sikkert kan opbevare dine coins og hvordan du finder din kryptovaluta ”adresse”!

Vi anbefaler, at du opretter din egen ”wallet”. Med en kryptovaluta wallet som du selv opretter vil du selv holde det man kalder sin ”private key”. Med en private key kan du til enhver tid gendanne din wallet – Det betyder, at selv hvis din computer brænder ned, kan du let få adgang til dine coins.

Vi har lavet en video-guide her til, hvordan man nemt kommer igennem screeningen – Det åbner op for højere betalingsgrænser, så du lettere kan lave større investeringer i krypto-markedet. Det tager normalt under 5 minutter at klare.

Skulle du have nogle problemer med processen, sidder vi klar til at svare på eventuelle spørgsmål i vores livechat. Identitetskontrol er blevet implementeret for at undgå hvidvask.

Typisk beskattes normalvis ved fortjeneste af kryptovaluta som ’Anden personlig indkomst’ og tab som ’Øvrige lønmodtagerudgifter’ . Der har dog været tilfælde, hvor fortjeneste er beskattet på anden vis. Vi anbefaler, at du sætter sig ind i sagerne og læser Skats regler.

Vi gør det nemt og overskueligt for dig at indberette for og bogføre køb og salg af kryptovaluta. I slutningen af året sender vi en oversigt af dine handler samt en guide til hvorledes du indberetter dem.

Bitcoin Cash (BCH) er en kryptovaluta, der opstod som en “fork” af Bitcoin i 2017. Bitcoin Cash er designet til hurtigere og billigere transaktioner og bruges både som en digital valuta og en form for investering inden for kryptoverdenen.

 

En Bitcoin Cash kostede for 5 år siden 2871,54 danske kroner i Oktober 2018. Prisen i dag er 1.606,79 DKK og prisen er derfor faldet med -37.78% de sidste 5 år. Hvis man havde købt Bitcoin Cash for 1000 kroner dengang ville man nu have tabt 377,80 danske kroner.

Kursen på Bitcoin Cash til DKK er 1.606,79 DKK. I de sidste 24 timer er prisen faldet -3.24%.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål i livechatten her. Derudover kan vi kontaktes på e-mail på kontakt@bitinvestor.dk, hvor vi ligeledes vil hjælpe dig hurtigst muligt!